Over ons

OVER ONS

Geschiedenis

Als geboren en getogen Berghemmer (‘bouwjaar 1993’), zat de liefde voor timmerwerk er bij mij al van jongs af aan in. Op 15-jarige leeftijd begon ik aan de bouwopleiding in Oss. Na mijn school, ik was toen 17, ging ik werken in het timmerbedrijf waar mijn vader ook in loondienst was. Helaas ging dit bedrijf vier jaar later failliet. Ik was toen 21 jaar, woonde nog bij mijn ouders en besloot voor mezelf te beginnen. De garage werd mijn werkplaats en de carport mijn opslag. Met 500,- opstartgeld en een kleine bestelauto ging ik van start.

Mijn eigen bedrijf liep eigenlijk van begin af aan goed. Regelmatig huurde ik andere zzp’ers in om mij met klussen te helpen. Mijn ouders hadden ook een bedrijf en samen huurden we een bedrijfspand, maar na verloop van tijd groeide ik daar ook uit. In 2016 verhuisde ik daarom twee deuren verder naar een eigen loods met werkplaats en kantoor. Dit vormt op dit moment onze basis van waaruit Rick Megen Timmerwerken opereert.

Ondertussen groeiden ook de auto’s mee, elke jaar een beetje groter tot uiteindelijk een grote bus met logo welke ik sinds 2016 gebruik. Binnenkort komt er een tweede bus bij, want Rick Megens Timmerwerken staat niet meer alleen. Twee medewerkers met wie ik al lange tijd met veel plezier samenwerk, treden binnenkort bij mij in dienst.  Voortaan gaan we dus als team verder.

 

Over ons

Bij Rick Megens Timmerwerken zijn drie uitstekende vakmannen werkzaam. We vormen een hecht team dat eigenlijk elke klus aankan. Alle drie hebben we veel plezier in ons vak, en we werken ook graag met elkaar samen. Het voelt als een familie. Dat maakt ons extra sterk als team.

Sinds 2016 zit Rick Megens Timmerwerken in een zelfstandig bedrijfspand met eigen timmerwerkplaats en kantoor. Van daaruit bedienen we dagelijks klanten door het hele land. Ons werk varieert van een dakraam in Groningen tot het bouwen van een villa aan het strand in Scheveningen. Ook doen we veel werk in onze eigen regio. Klanten komen regelmatig via-via bij ons terecht en zijn bereid daar zelfs een flinke afstand voor af te leggen.

Contact

Harenseweg 14a
5351 NG Berghem

info@rickmegenstimmerwerken.nl
0412-488 683
06-208 760 10​

Openingstijden

Ma-vrij 6:00 – 18:00

Zaterdag: 6:00 – 13:00