Diensten

Wij zijn de snelste in de regio wat betreft het plaatsten van dakramen. Waar de meesten er maximaal 2 per dag plaatsen, plaatsen wij er 4-8 op één dag. Onder ‘dakramen’ lees je meer hierover.

Onze meest opvallende kwaliteiten zijn:

  • Stofvrij werken
  • Zeer snel
  • Sterk in het vinden van oplossingen

 

Uniek is ons luchtfiltersysteem waarmee we bij sloopwerk alles stofvrij kunnen afvoeren. Mensen komen om deze reden speciaal naar ons toe voor een klus.

Ons doel: de klant is 100% blij met het resultaat.

“Wij gaan niet weg totdat de klant tevreden is.”

 

Onze werkwijze:

Wij komen altijd eerst kijken op locatie, maken een offerte en tekening en daarna een plan van aanpak. We werken strak volgens de planning, als klant weet je hierdoor al voor we beginnen wanneer we klaar zijn. Indien nodig werken we ‘s avonds door.

 

“Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden”

 

Een sprekende reactie van een klant na het opleveren van ons werk!

Ook met nieuwbouw weten wij raad. In drie jaar tijd hebben we twee nieuwe woningen gerealiseerd. Op het gebied van woning- en utiliteitsbouw kunnen wij alles bouwen.
Verbouw komt het meest voor na de aankoop van een huis. Vaak is dan niet alles exact naar wens, waardoor wij worden ingeschakeld om de nodige aanpassingen te realiseren.
Te weinig woonruimte is doorgaans de reden dat klanten voor een aanbouw kiezen. Wat je veel ziet is het uitbreiden van de woonkamer, of een kleine woning waar door middel van een aanbouw een grotere keuken wordt gerealiseerd. Uiteraard zijn hier nog veel meer varianten in mogelijk.
Onderhoud vindt vaak bij bedrijven op locatie plaats. Denk bijvoorbeeld aan een kapot slot, krakende deuren of plinten die beschadigd zijn.
Er is bij renovatie vaak vooral veel vraag naar renovatie van badkamers en toiletten. Maar ook voor keukens worden we vaak gevraagd. Wij maken van elke renovatie een juweel.
Restauratie betreft vaak een monumentaal pand wat in de oude staat moet worden teruggebracht. Een mooie uitdaging met vaak vele verrassingen. Een mooi voorbeeld was dit pand in Oss. Toen ik er aankwam stonden de schoorstenen los en zaten de muren vol scheuren. Uiteindelijk is dit pand geheel gerenoveerd en zijn er appartementen in gerealiseerd.
In ons bedrijfspand bevindt zich een timmerfabriek met 400m2 vloeroppervlakte. Hier maken wij dakramen en de bijbehorende razendsnelle afwerkbakken waar wij om bekend staan en waardoor wij dakramen zeer snel kunnen plaatsen. Verder maken we hier keukens, kozijnen, dakkapellen, ramen, draai-/kiepramen, interieur (kasten/stoelen), deuren en poorten.
Dakkapellen maken vinden we leuk om te doen. En we zijn er ook goed in. We worden er dan ook veel voor gevraagd.
Wij zijn de snelste in de regio als het gaat om het plaatsen van dakramen. Dankzij een uniek eigen ontwerp van de afwerkbak die als sluitstuk aan de binnenkant wordt geplaatst, kunnen we een dakraam zeer snel realiseren. Alles wordt in onze eigen timmerfabriek vervaardigd. Precies zoals je het wilt hebben.
De werkwijze bij interieurbouw is eigenlijk vergelijkbaar met het maken van keukens. Qua interieur kunnen wij in principe alles maken. Kasten, stoelen en tafels, enzovoorts.
Eén van onze favoriete klussen is het maken van keukens. Deze worden volledig in onze eigen werkplaats vervaardigd. Vaak komt een klant met een voorbeeld van een andere keuken, met enkele eigen wensen erbij. Het is mooi om te zien hoe er van helemaal niets uiteindelijk een prachtige keuken wordt gerealiseerd.
Eén van onze ‘favorites’ is het maken van houten poorten. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Poorten maken is iets unieks, niet iedereen kan dit. Het is een uitdagende en vaak ook zware klus om de poorten exact sluitend te krijgen. Maar altijd met een mooi resultaat. In het verlengde hiervan realiseren wij bijvoorbeeld ook omheiningen voor paardenweiden inclusief de houten poorten. We maken draaipoorten, schuifpoorten, slagbomen en ook elektrische poorten.
Wat we ook veel maken, zijn opslagboxen. Deze zijn stapelbaar en zeer handig voor de opslag.
Enkele extra diensten die wij nog bieden, zijn: - Slotwacht (’s nachts een deur openen na verlies van een sleutel. Wij bieden 24-uurs service) - Rapporten voor woningaankoop - Schaderapporten - Projectbegeleiding - Advies
Contact

Harenseweg 14a
5351 NG Berghem

info@rickmegenstimmerwerken.nl
0412-488 683
06-208 760 10​

Openingstijden

Ma-vrij 6:00 – 18:00

Zaterdag: 6:00 – 13:00